Acasa Revista Presei Revista presei, 1 iulie: Recall la Renault. Austriecii cu gusturi fine cumpara Logan

Revista presei, 1 iulie: Recall la Renault. Austriecii cu gusturi fine cumpara Logan

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Leonard Mazilu a fost numit de la 1 iulie in functia de country manager pentru Maserati in cadrul AutoItalia, importatorul marcilor grupului Fiat pe piata locala, companie controlata de omul de afaceri Herbert Stein, informeaza Ziarul Financiar.

Asa-zis-ul „automobil zburator” sau mai exact micul avion care se poate conduce si pe drumurile publice, are mari sanse sa ajunga la primii clienti in 2011, dupa ce autoritatile din SUA au facut o derogare de la regulamentele legate de greutate, scrie HotNews.ro.

Renault a anuntat rechemare in service a aproximativ 700.000 de unitati ale vechii generatii Scenic, din cauza unor probleme de functionare a franei automate de parcare, potrivit automarket.ro.

Constructorul de autovehicule german BMW ar putea investi peste un miliard de dolari in Mexic pentru a ajuta companiile locale de piese auto sa majoreze livrarile catre uzinele pe care le detine in SUA, a declarat ministrul mexican al Economiei, Ruiz Mateos, citat de Bloomberg, informatie preluata de money.ro.

Doi barbati au fost la un pas sa arda de vii, pe drumul national 57, in judetul Mehedinti. De sub capota masinii in care se aflau a inceput sa iasa fum si pana sa poata trage pe dreapta motorul a fost cuprins de flacari. Totusi cei doi au reusit sa coboare inainte ca flacarile sa cuprinda intreaga masina, relateaza antena3.ro.

Daca vreti sa va aflati intre cei care sunt considerati cu gusturi fine, cumparati un Logan, scrie cotidianul „Heute”, care apare la Viena, scrie capital.ro.

Lasa un comentariu