Acasa Honda Honda incearca sa agate clienti in iulie cu preturi fixe in lei

Honda incearca sa agate clienti in iulie cu preturi fixe in lei

de Adrian Mitrea

Honda Accord Diesel Type S (sursa - Honda)

Honda Trading Romania, importatorul automobilelor Honda pe plan local, incearca sa agate clienti in luna iulie cu preturi fixe in lei pentru modelele Accord si Civic sedan.

Honda speculeaza astfel nevoia clientilor de a plati un pret fix pe masina, care sa nu depinda de fluctuatiile cursului valutar – mai accentuate in ultimele zile din cauza masurilor de austeritate anuntate de Guvern (majorarea TVA, majorarea impozitelor pe masini si locuinte).

„Pentru ca urmeaza o perioada de acomodare la noile norme fiscale (TVA de 24% in loc de 19% – n.r.), ne-am gandit ca cea mai buna solutie pentru clientii nostri este sa pastram preturile de achizitie fixe in lei, cel putin in luna iulie. Stim cu totii ca variatiile cursului valutar pot avea un impact semnificativ asupra pretului final si vrem sa venim astfel in intampinarea clientilor nostri”, a declarat directorul de vanzari si marketing al Honda Trading Romania, Ovidiu Repanovici, intr-un comunicat de presa.

Honda Trading Romania isi propune sa vanda in acest an circa 1.000-1.200 de masini, in conditiile in care anul trecut a vandut 986 de unitati, iar in 2008 a livrat 2.558 automobile (cel mai bun an).

Honda Trading Romania este parte a grupului Honda Trading si a inceput activitatea in septembrie 2006, in calitate de distribuitor autorizat in Romania al automobilelor Honda.

Fondata in 1948, compania Honda este in prezent lider mondial in producerea de echipamente motorizate.

Lasa un comentariu