Acasa Honda Infogo din Arad, dealer Suzuki, a deschis si un complex auto Honda

Infogo din Arad, dealer Suzuki, a deschis si un complex auto Honda

de Adrian Mitrea

Infogo Auto dealer Honda in Arad (sursa - Honda Trading Romania)

Compania Infogo din Arad, infiintata in 1991, cu activitati in media, produse electronice, medical si constructii a inaugurat un complex auto Honda in valoare de doua milioane euro, in apropierea dealerului Suzuki pe care il mai are in portofoliu.

Infogo Auto (dealerul Honda) este un centru auto integrat de tip 3S (showroom, service, piese de schimb).

Infogo Auto este amplasat pe un teren de 2.500 de metri patrati, cu o suprafata de expunere a showroomului de 650 mp, se arata intr-un comunicat al Honda Trading Romania, importatorul Honda pe plan local.

Infogo Auto este al doilea nou dealer Honda care-si deschide portile in acest an, primul fiind Raiman Honda din Targoviste.

Reteaua Honda in Romania include 14 complexuri auto integrate, iar pana la sfarsitul acestui an va mai fi inaugurata o noua unitate, potrivit declaratiilor anterioare ale lui Hirotomo Kani, care a fost presedinte al Honda Trading Romania pana la 1 iunie. Postul sau a fost preluat de Masahiro Matsushita.

Planurile Honda Trading Romania de extindere la nivel national au fost serios afectate de criza.

In 2008 compania isi propunea ca in 2009 sa aiba 19 complexuri auto integrate in tara, insa unii dealeri au renuntat la afacere din cauza crizei.

Este vorba de mici showroom-uri de la parterul unor cladiri, care, conform intelegerii cu Honda Trading Romania, trebuiau sa treaca la un complex auto integrat intr-un an de la inceperea activitatii in locatia provizorie.

Recesiunea economica a stricat insa planurile de dezvoltare ale concesionarilor si astfel numarul de centre planificat in urma cu doi ani va fi atins abia peste cativa ani.

Honda Trading Romania isi propune sa vanda in acest an circa 1.000-1.200 de masini, in conditiile in care anul trecut a vandut 986 de unitati, iar in 2008 a livrat 2.558 automobile (cel mai bun an).

Honda Trading Romania este parte a grupului Honda Trading si a inceput activitatea in septembrie 2006, in calitate de distribuitor autorizat in Romania al automobilelor Honda.

Fondata in 1948, compania Honda este in prezent lider mondial in producerea de echipamente motorizate.

Lasa un comentariu