Acasa Curiozitati Un sofer amendat in SUA s-a razbunat cumparand situl departamentului de politie

Un sofer amendat in SUA s-a razbunat cumparand situl departamentului de politie

de Costea Arsene

Bluff City PD (sursa - bluffcitypd.com)

Dupa ce un departament de politie din Tennessee, SUA, a neglijat intretinerea site-ului propriu, o persoana care a fost amendata pentru depasirea vitezei legale a achizitionat domeniul, folosindu-l acum pentru a posta informatii despre amplasarea camerelor de supravehere si radarelor.

Designerul de retele informatice Brian McCrary a explicat ca licenta pentru site-ul respectiv expirase si a achizitionat-o in mod legal de la administratorul site-ului, Go Daddy, informeaza Bristol Herald Courier.

McCrary, care a primit la inceputul anului o amenda in valoare de 90 de dolari pentru depasirea vitezei legale, a preluat site-ul bluffcitypd in data de 22 mai.

Situl infatiseaza acum o mascota in forma unei insigne de politie care tine in mana o bancnota si contine comentarii ale persoanelor care au fost amendate pentru depasirea vitezei.

Seful politiei David Nelson a explicat ca ofiterul care se ocupa de sit s-a aflat in concediu medical in acea perioada, iar data limita la care expira licenta a scapat atentiei departamentului.

Lasa un comentariu