Acasa Revista Presei Revista presei, 8 iunie: Turul Europei cu o masina electrica. Folositi tichetele Rabla pana nu e prea tarziu

Revista presei, 8 iunie: Turul Europei cu o masina electrica. Folositi tichetele Rabla pana nu e prea tarziu

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Grupul german Draxlmaier, cel mai mare angajator din industria componentelor auto locala, a renuntat in ultimii trei ani la aproape 9.000 de angati, iar afacerile s-au comprimat cu 35%, la 120 mil. euro la finalul anului trecut, de la 186 mil. euro in 2008, informeaza Ziarul Financiar.

Piata petrolului da semne ca pretul barilului nu mai poate decat sa creasca in urma dezastrului BP din Golful Mexic, care va conduce in scurt timp la cresterea puternica a cheltuielilor destinate exploatarilor offshore si celor la mare adancime, transmite Bloomberg, informatie preluata de MEDIAFAX.

O echipa BBC Radio va inconjura Europa la bordul unui exemplar Think City. Motivul: analiza infrastructurii dedicate modelelor electrice, relateaza automarket.ro.

Chrysler a rechemat 575.000 de SUV-uri Jeep si camionete Dodge si Chrysler pentru probleme legate de sistemul de frana, informeaza Bloomberg, stire preluata de Ziarul Financiar.

Ministrul Mediului si Padurilor, Laszlo Borbely, a declarat vineri, 4 iunie, intr-o conferinta de presa sustinuta la Targu Mures, ca programul “Rabla” a ajuns la 160.000 de bonuri valorice distribuite, dintre care 70.000 au fost predate deja dealerilor auto si le-a sugerat posesorilor acestor bonuri sa le valorifice, pana nu e prea tarziu, scrie Financiarul.

Dealerii Dacia au inceput saptamana trecuta sa livreze si versiunile 4X4 ale modelului Duster, pana la inceputul lunii iunie fiind furnizate catre clienti doar variantele 4×2 ale primului SUV al constructorului, potrivit partenerilor producatorului auto, transmite MEDIAFAX.

Lasa un comentariu