Acasa Revista Presei Revista presei, 26 mai: Volkswagen a castigat 4 mil. dolari cu iPhone. A vrut sa se sinucida ruland cu 140 km/h pe contrasens

Revista presei, 26 mai: Volkswagen a castigat 4 mil. dolari cu iPhone. A vrut sa se sinucida ruland cu 140 km/h pe contrasens

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Forza Rossa, importatorul Ferrari pe piata locala, va deschide al doilea magazin Ferrari in luna iulie, in principatul Monaco, in urma unei investitii de 3,5 milioane de euro, dupa ce a inaugurat prima unitate de acest tip pe Calea Victoriei din Capitala in decembrie 2009, scrie Ziarul Financiar.

Volkswagen a reusit sa castige gratie campaniei de promovare derulata exclusiv pe iPhone, nu mai putin de 4 milioane de dolari, potrivit promotor.ro.

Ministrii din tarile UE responsabili pentru competitivitate se reunesc marti, 25 mai, la Bruxelles, pentru doua zile, in ultima intalnire in acest format din timpul presedintiei spaniole a Consiliului UE, pe agenda figurand subiecte importante precum vehiculele electrice, sistemul european de standardizare si obiectivele nationale in domeniul cercetarii-dezvoltarii, informeaza Financiarul.

Producatorii de cablaje auto Leoni, Kromberg & Schubert si SEWS au preluat cele trei fabrici locale ale companiei americane Alcoa, care a renuntat in Romania la un business de peste 30 de milioane de euro si aproape 5.000 de angajati la nivelul anului 2008, informeaza Ziarul Financiar.

Salonul Auto de la Tokyo din 2011 a fost devansat cu o luna, iar locul in care va fi organizat are o suprafata de trei ori mai mica decat cea folosita in ultimii 20 de ani, relateaza automarket.ro.

Un medic din Bucuresti a incercat sa se sinucida in cel mai nebunesc mod cu putinta. A intrat cu masina pe contrasens, cu 140 de kilometri la ora. Chiar pe Autostrada Soarelui, relateaza antena3.ro.

Majoritatea ministrilor Cabinetului Boc au cel putin un autoturism in proprietate, dar sunt si ministrii care desi sunt instariti, spun ca nu au nicio masina, scrie money.ro.

Dodge schimba logoul modelelor sale de sosea, grupate in submarca SRT. Noua sigla inspira ceva mai mult dinamism si sportivitate, scrie automarket.ro.

Lasa un comentariu