Acasa Evenimente Respectul si siguranta in trafic vor fi promovate prin evenimente inedite in Bucuresti

Respectul si siguranta in trafic vor fi promovate prin evenimente inedite in Bucuresti

de Costea Arsene

Repsol Racing Team Romania (sursa - 0-100.ro)

Valori precum respectul si siguranta la volan vor fi promovate in mod inedit de piloti romani si de celebrul pilot Ferrari Giancarlo Fisichella, care va reveni astfel in Romania la sase luni de la ultima sa vizita la noi in tara.

Concret, timp de doua weekend-uri (22-23 mai si pe 29 mai), vor avea loc evenimente auto si moto in Bucuresti pentru a promova siguranta, respectul si placerea la volan, organizate de Repsol si Valtec Romania, dupa cum urmeaza:

In weekend-ul 22-23 mai va avea loc primul eveniment, compus din mai multe actiuni:

  • marsul „Respect in Trafic”, unde, incepand cu ora 11:00, peste 200 de motociclete si masini, avand in frunte masina de raliu a lui Manu Mihalache, vor marsalui prin Bucuresti, avand ca punct de plecare Parcul Carol si sosirea, in jurul orei 12:00, la Baneasa Shopping City
  • de la ora 13:00 pilotul roman Manu Mihalache va face demonstratii de indemanare pe un traseu special amenajat in parcarea Baneasa Shopping City
  • in continuarea evenimentului, celebrul pilot al Scuderiei Ferrari Giancarlor Fisichella va evolua pe un Ferrari 458 Italia, pe acelasi traseu. Fisichella revine astfel in Romania la sase luni de la ultima sa vizita. Actiunea este organizata in parteneriat cu Baneasa Shopping City si sustinuta de Asociatia Motociclistilor din Romania si Politia Rutiera Romana.

Tot in primul weekend vor evolua pilotii de drift (derapaj controlat cu masina – n.r.) Hai’U si KNS, precum si cascadorii moto Axa si Julian Raduta (campion Motocross).

In acelasi timp, interiorul Baneasa Shopping City va fi gazda unui targ de motociclete si accesorii unde Repsol va avea un stand de expunere, iar nume cunoscute in domeniu (Yamaha, Kawasaki, Aprilia, MV Augusta, Cagiva, MotorAir, Video Action) isi vor prezenta ultimele noutati.

Gazda celor doua zile de eveniment va fi Cabral Ibacka.

Weekend-ul urmator, respectiv sambata, 29 mai (ora 10:00), sta sub semnul promovarii sigurantei in trafic.

Repsol va reuni peste zece cluburi auto pentru a promova acest concept, intr-un eveniment organizat in parcarea Pavilionului H din Parcul Herastrau.

Toate cluburile, invitatii si spectatorii, vor putea participa la cursul practic si teoretic de condus preventiv organziat de Repsol in colaborare cu Asociatia Siguranta Auto.

Cascadorii pe motociclete si concertul lui Matteo si DJ Dox vor fi atractia evenimentului. De asemenea toate cluburile isi vor prezenta cele mai reusite masini, va avea loc o expozitie de tunning, concursuri cu premii, muzica si multe alte surprize. Evenimentul este organizat in parteneriat cu Groupama Asigurari si Pavilionul H si este sustinut de Asociatia Motociclistilor din Romania.

Repsol este una dintre primele zece companii petroliere din lume, prezenta in peste 30 de tari, cu o cifra de afaceri de peste 50 de miliarde euro, implicata in cele mai importante competitii auto si moto: Dakar, WTCC, MotoGP, Moto Trial.

In Romania produsele Repsol sunt reprezentate prin firma Valtec Comercial.

Lasa un comentariu