Acasa Honda Importatorul Honda va avea un nou director general din iunie, Masahiro Matsushita

Importatorul Honda va avea un nou director general din iunie, Masahiro Matsushita

de Adrian Mitrea

Masahiro Matsushita (sursa - 0-100.ro)

Honda Trading Romania, importatorul Honda pe plan local, va avea un nou director general de la 1 iunie, Masahiro Matsushita, care il va inlocui pe Hirotomo Kani.

Kani, 59 de ani, a declarat pentru 0-100.ro ca se va pensiona si se va intoarece in Japonia. El conduce importatorul local Honda de la infiintarea acestuia, in octombrie 2006.

„Voi fi succesorul lui Hirotomo Kani la presedintia Honda Trading Romania. Lucrez pentru Honda de mai bine de 30 de ani, dar este pentru prima data cand vin in Romania. Am identificat un potential mare de crestere in Romania si am sa fac tot ce-mi sta in putinta sa stabilesc o strategie brandului cat mai buna. Indatoririle mele vor fi in principal sa mentin si sa imbunatastesc ceea ce inseamna satisfactia clientilor Honda”, a spus Matsushita, in cadrul unui eveniment organizat de Honda pentru a introduce o competitie de condus economic.

Honda Trading Romania a organizat in acest an a doua competitie nationala de sofat economic, denumita Honda GreenChallenge, in parteneriat cu Rompetrol.

Modelele Honda participante la competitie sunt Honda Accord diesel (2,2 litri), hibridul Honda Insight si modelul de oras Honda Jazz (cu motor de 1,4 litri pe benzina).

Honda Trading Romania are capital 100% japonez si se ocupa cu importul, distributia, marketingul si promovarea automobilelor Honda.

Lasa un comentariu