Acasa Revista Presei Revista presei, 7 mai: Geely pregateste cea mai ieftina masina din lume. Grecii cumpara benzina din Bulgaria

Revista presei, 7 mai: Geely pregateste cea mai ieftina masina din lume. Grecii cumpara benzina din Bulgaria

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Geely, compania chineza care anul acesta a batut palma cu Ford pentru a cumpara Volvo, vrea sa lanseze peste doi – trei ani un automobil care sa coste de la circa 1.800 de euro si sa devina astfel mai ieftin decat Tata Nano care se vinde in prezent in India cu preturi intre 2.000 si 3.800 euro, scrie revista britanica Autocar, informatie preluata de HotNews.ro.

BMW a raportat un profit in crestere in primul trimestru al lui 2010, reusind sa livreze un total de 315.614 unitati la nivel global. Toate cele trei branduri ale grupului au inregistrat cresteri, scrie automarket.ro.

Forza Rossa, reprezentanta Ferrari in Romania, a lansat magazinul online www.ferraristore.ro, iar cei care vor cumpara produse vor putea castiga in fiecare saptamana un drive test cu Ferrari, informeaza capital.ro.

Grecii au asaltat benzinariile din Bulgaria in ultimele zile, deoarece cresterile de taxe implementate recent de guvernul elen au dus la scumpirea combustibililor, transmite agentia Novinite, informatie preluata de MEDIAFAX.

Inmatricularile noi de vehicule rutiere pentru transportul pasagerilor au scazut, in primul trimestru al acestui an, cu 57,4 la suta fata de perioada similara din 2009, iar cele de vehicule pentru transportul marfurilor cu 40,6 la suta, conform datelor centralizate de Institutul National de Statistica, scrie Financiarul.

Lasa un comentariu