Acasa Industrie Renault Technologie Roumanie e in fata a 200 noi angajari, inaugureaza centrul de la Titu pe 15 septembrie

Renault Technologie Roumanie e in fata a 200 noi angajari, inaugureaza centrul de la Titu pe 15 septembrie

de Adrian Mitrea
RTR Titu (sursa - RTR)
RTR Titu (sursa - RTR)

Renault va inaugura centrul de testari auto de la Titu pe 15 septembrie, iar activitatea efectiva si primele incercari de masini si piese va demara in octombrie, moment care va coincide cu angajarea a inca 100-200 de oameni, a declarat seful Renault Technologie Roumanie (RTR), Philippe Prevel.

El a adaugat ca in prezent compania recruteaza pentru centrul de la Titu (judetul Dambovita), urmand ca pana la sfarsitul anului sa se definitiveze cele 100-200 de angajari. In prezent RTR are 2.200 de ingineri angajati.

In octombrie va fi data in folosinta o prima parte a centrului, urmand ca faza a doua – jumatate din pistele de incercare – sa fie functionala in vara anului 2011.

Pentru RTR urmatoarea faza de dezvoltare este mai putin vizibila publicului larg: integrarea dezvoltarii pentru modelele viitoare, in urmatoarele luni. Pana in prezent RTR a fost parte a proceselor de dezvoltare, design si inginerie, deciziile fiind luate in Franta.

„Urmatorul pas este sa fim complet responsabili de dezvoltarea masinilor, de la A la Z. Cu toate echipele vom gestiona totul si vom lua toate deciziile”, a spus Prevel, dupa conferinta Mediafax Talks about Auto Industry.

La 1 aprilie, pe santierul de la Titu – investitie de 450 milioane euro – au fost finalizate:

  • terasamente, drumuri, platforme, parcari (40 ha) – realizat 70%
  • bazin de retentie cu o capacitate de 40.000 de metri cubi si fose de drenaj (9 km) – realizat 100%
  • retele de canalizare (13 km lungime) – realizat 95%
  • cladiri cu o suprafata totala de 42.000 metri parati – realizat 60%
  • piste de incercari cu o lungime de 32 de kilometri – realizat 5%

Pe santierul de la Titu lucreaza 40 de angajati RTR (85% sunt romani) si 500 de lucratori ai 11 firme de constructii romanesti.

In 300 de zile lucratoare la Titu nu a fost niciun accident de munca.

Centrul de la Titu respecta normele europene de mediu inconjurator, iar centrul tehnic titu va solicita certificarea ISO 14001 inca din primul an de functionare, a spus Prevel, in cadrul conferintei Mediafax Talks about Auto Industry.

Despre RTR

RTR este o prezenta discreta in industria auto romaneasca, dar este cea mai mare entitate inginereasca din industria auto romaneasca, avand in prezent 2.200 de ingineri si 100 de angajati auxiliari. In timp, RTR va ajunge la un total de 3.000 de ingineri angajati.

Angajatii RTR sunt impartiti intre Bucuresti si Mioveni, iar o parte dintre ei vor fi transferati la Titu.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notifica-ma despre
guest
14 Comments
vechi
noi
Inline Feedbacks
View all comments
Catia V5/V6
10 ani

Ce ingineri fratilor la RTR ? , poate francezii ….adevaratii ingineri sunt la munca in occident ! …daca platiti bine (minim 2500 euroi/luna) poate aplicam de un job pe acolo….o singura conditie ..sa fie sefi francezi…. eee?…exagerare…numai asa veti face masini care nu vor ma fi injurate…..oricum vin electricele peste noi si ne vor iesi pe ochi si pe (moderat de 0-100.ro) toate cunostintele noastre…..deja am terminat motoarele euro 6 si trecem la proiectat statii automate de schimbat baterii de masini…just jocking man !….

radu daniel
radu daniel
10 ani

mai eu habar nu am avut de ofertele astea de angajari la titu . si ce se intampla ?se mai fac angajari?cine ma poate ajuta si pe mine?unde pot sa-mi depun si eu c.v.?eu sunt din tirgoviste .

cristina
cristina
9 ani

Ma numesc Ionescu Cristina si sunt din Targoviste.
Cum as putea depune CV la RTR Titu? Trebuie sa ma deplasez la Titu sau il pot depune online?

Multumesc

Redactia 0-100.ro

Poti depune CV-ul pe situl lor, accesand link-ul de mai sus. Trebuie sa-ti faci cont la ei pe sit inainte sa poti aplica pentru un job. La Titu nu vei gasi decat muncitori pe santier in prezent….

rtr-pcr
rtr-pcr
9 ani

stati linistitzi ca trebuie sa aiPile-Cunostinte-Relatii,eventual si ceva cash!daca nu le ai,degeaba ai c.v.-ul beton plus tot ce se cere pt. postul targetat,diplome,scoli,etc…daca le ai ,potzi sa fii si ultima gaina,ai slujba…ca la roumanie…

sri
sri
9 ani

Cred ca se intra pe pile , si eu as vrea sa intru dar am auzit ca s-ar da bani grei pentru un post . Acum nu stiu sigur pentru ca nu am incercat , dar cum se intampla in Romanica este de asteptat sa intre nepotu , varu , fratele , poate si bunica daca se poate sa aiba un loc bine platit

mishu
mishu
9 ani

FRATILOR E CAT SE POATE DE SERIOS CEEA CE SE INTAMPLA LA RTR TITU EU LUCREZ AKOLO SI AM INTALNIT NUMAI OAMENI SERIOSI CARE ALEG OAMENI SERIOSI AVETI TOATA INCREDEREA SI DEPUNETI VA CV UL LA NOI PENTRU CA ESTE DESTUL DE BINE DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE

serafimescu adriana

am 40 ani—-momentan lucrez la BRD Titu—dar vreau sa fac parte din echipa RENAULT

multumesc!

Diaconescu Elena
Diaconescu Elena
9 ani

Daca as mai fi la 30-35 ani, mi-as dori sa lucrez la compania dv.

gheorghe daniel iuli
gheorghe daniel iuli
9 ani

doresc o posibila angajare sunt tehnician in transporturi cu atestat ,posed si ceva cunostinte

Bizoi Adrian Alin
Bizoi Adrian Alin
9 ani

Doresc sa lucrez sau sa colaborez cu dumneavoastra ca designer auto. (pasionat de masini si proiectant amamtor). adrian alin. Dr Tr Severin

andrei marian
andrei marian
9 ani

sunt mecanic auto si dores sa lucrez pt renault(10km distanta)

Voicu Dumitru Daniel
Voicu Dumitru Daniel
9 ani

Buna ziua,Mar interesa un post de sofer in cadrul companiei dumneavoastra,unde as putea trimite un curriculum vitae.