Acasa Revista Presei Revista presei, 22 apr.: Programul Rabla ar putea fi extins din nou. Drive Angry, film 3D cu masini

Revista presei, 22 apr.: Programul Rabla ar putea fi extins din nou. Drive Angry, film 3D cu masini

de Adrian Mitrea

Revista Presei

In primele doua luni ale programului „Rabla” s-au vandut 11.000 de masini, potrivit declaratiilor primului-ministru Emil Boc, in conditiile in care pana in data de 9 aprilie s-au vandut aproape 9.500 de masini.

Astfel, daca in primele cinci saptamani ale programului de casare media saptamanala era de aproape 2.000 de masini noi vandute, in ultimele doua saptamani aceasta medie a inregistrat o scadere la aproape 750 de masini pe saptamana, pe masura ce fiecare client a achizitionat unul, doua sau trei vouchere, scrie Ziarul Financiar.

In ultimele doua luni, romanii au achizitionat 11.000 de masini prin programul Rabla, a anuntat premierul Emil Boc, la finalul sedintei de Guvern. La randul sau, ministrul mediului, Laszlo Borbely, a afirmat ca, pana in prezent, au fost alocate 94.000 de tichete valorice din 110.000. In aceste conditii, Ministerul Mediului ia in calcul suplimentarea programului Rabla cu noi cupoane, relateaza HotNews.ro.

Compania AutoItalia, importatorul marcilor Fiat, Alfa Romeo, Lancia, Maserati, Infiniti, Honda Motorcycles, Segway si Abarth are in plan investirea a circa doua milioane de euro in noul spatiu de expunere al marcilor sale din City Gate Tower din Piata Presei Libere, scrie capital.ro.

Nicolas Cage, eroul din „Gone in 60 seconds”, filmeaza in aceste zile „Drive Angry”, o noua productie in care actiunea se invarte in jurul masinilor, dar de data asta vom asista la urmariri din perspectiva 3D, informeaza promotor.ro.

Chinezii de la BAIC vor prezenta la Shanghai un Saab 9-5 redesenat sub forma de concept care va sta la baza primului model chinezesc cu platforma Saab, scrie automarket.ro.

Lasa un comentariu