Acasa Citroen Citroen DS3 costa intre 14.790 si 20.190 euro, inclusiv TVA, in Romania

Citroen DS3 costa intre 14.790 si 20.190 euro, inclusiv TVA, in Romania

de Adrian Mitrea

Citroen DS3 (sursa - Citroen)

Citroen DS3, rival pentru Mini si Alfa Romeo MiTo, are in Romania preturi cuprinse intre 14.790 si 20.190 euro, inclusiv TVA, a anuntat importatorul marcii franceze pe plan local, Citroen Romania.

Masina este disponibila din acest sfarsit de saptamana (24-25 aprilie) la toti dealerii Citroen din tara.

Pretul de pornire este valabil pentru versiunea de baza, cu motor pe benzina de 1,4 litri si 95 Cai Putere (CP), iar pretul cel mai mare este aferent echiparii Sport Chic, cu motor turbo diesel de 1,6 litri HDi si 110 CP.

Citroen DS3, primul automobil din linia DS (Distinctive Spirit), a obtinut cinci stele din cinci posibile la testele de siguranta Euro NCAP.

Masina poate fi configurata pe citroen.ro, fiind disponibila si o interfata 3D. Lista completa cu dotari si optionale poate fi descarcata de aici.

Citroen DS3 este disponibil in Romania cu trei niveluri de echipare: Chic, So Chic si Sport Chic.

La exterior, in functie de versiunea aleasa, sunt propuse 38 de combinatii de culori de caroserie si plafon si pana la 12 modele de jante.

Pentru o personalizare si mai complexa, clientii pot opta pentru una dintre cele patru teme de personalizare care reflecta diferitele tendinte si moduri de viata: Urban Tribe, Vibe, Zebra si Perle.

La interior, clientii pot alege culoarea plansei de bord, a terminatiei schimbatorului de viteze, dar si dintr-o gama larga texturi si materiale ale elementelor de interior.

Echiparea standard (Chic) include sase airbaguri (doua frontale, doua laterale si doua de tip cortina), ESP, proiectoare de ceata, cruise control, volan iimbracat n piele reglabil pe inaltime si in adancime si radio CD cu functie MP3. Versiunea de baza Chic poate fi propulsata doar de motorul de baza pe benzina de 1,4 litri si 95 CP.

Pe nivelul de echipare urmator, So Chic, clienti pot opta fie pentru motorul de 1,6 litri pe benzina VTi de 120 CP, fie pentru cel diesel de 1,6 litri HDi de 90 CP. La aceasta echipare sunt disponibile pavilionul in doua culori, geamurile laterale spate si luneta fumurii, semnatura cu LED-uri si jante de aliaj de 16 inchi.

Varianta de top, Sport Chic, propune cele mai puternice motorizari (1,6 litri benzina THP de 150 CP si 1,6 litri diesel HDi de 110 CP) si are in standard scaune fata sport, eleron sport, jante din aliaj de 17 inchi negre diamantate, sistem audio mai performant (HiFi) si Connecting Box (pachet conectivitate – USB, Bluetooth).

Comenteaza despre Citroen DS3 pe clubcitroen.ro.

Lasa un comentariu