Acasa Abarth VIDEO, FOTO: AutoItalia a deschis primul showroom Abarth din Romania. Tinta, 100 de masini intr-un an

VIDEO, FOTO: AutoItalia a deschis primul showroom Abarth din Romania. Tinta, 100 de masini intr-un an

de Adrian Mitrea

Fiat 500 Abarth (sursa - 0-100.ro)

AutoItalia a inaugurat marti (20 aprilie) primul showroom din Romania pentru marca de performanta a Fiat, denumita Abarth, si estimeaza ca in termen de un an de aici incolo va livra 100 de exemplare Abarth pe plan local, mizand pe comenzi de la pasionati si cunoscatori.

„In termen de 12 luni de aici inainte ne-am fixat un target de 100 de unitati Abarth”, a declarat pentru 0-100.ro seful retelei de dealeri din cadrul AutoItalia, Cristi Milea.

Click aici pentru galeria foto

El a precizat ca are deja patru comenzi in curs de derulare pentru Abarth 500 si ca mizeaza in continuare pe comenzi de la pasionati si cunoscatori.

Preturile pentru Abarth 500 se invart in jurul valorii de 20.000 de euro, inclusiv TVA, in functie de dotari si performante.

Pe langa Abarth 500 mai poate fi comandat si Abarth Punto Evo, livrarile urmand sa fie onorate in lunile urmatoare.

Marca Abarth este importata oficial in Romania de AutoItalia, iar primul showroom a fost inaugurat marti (20 aprilie) la parterul City Gates din Piata Presei Libere (intrarea in Romexpo – n.r.).

AutoItalia Group devine astfel primul importator din reteaua internationala Abarth, pana acum aceasta fiind formata doar din reprezentantele oficiale ale diviziei.

In Romania, gama Abarth cuprinde atat modelele pentru strada (Abarth 500 1,4 litri Turbo T-jet de 135 Cai Putere (CP), Abarth Punto Evo 1,4 litri Turbo MAir de 170 Cai Putere si Abarth 695 1,4 litri Turbo 185/160 Cai Putere Tributo), cat si pe cele pentru raliuri (Abarth 500 Assetto Corse – Trofeo, Abarth 500 Rally – N Group si Abarth 500 Rally – R3T Group).

Sunt disponibile, de asemenea, kituri de tuning si accesorii pentru masini, precum si obiecte si materiale promotionale.

Esenta marcii Abarth consta in posibilitatea de a personaliza masina, iar ca parte a acestei strategii clientii din Romania pot participa la modificarea masinii lor si pot lucra cot la cot cu mecanicii. In plus, isi pot invita si prietenii la operatiunile de modificare.

Abarth intra in portofoliul AutoItalia Group alaturi de Fiat, Fiat Professional, Alfa Romeo, Lancia, Maserati, Infiniti, Honda Bikes, SsangYong si Segway.

Marca Abarth are o impresionanta traditie sportiva, dar si o istorie marcata de zece recorduri mondiale, 133 internationale si 10.000 de victorii pe pista.

In 2008 si 2009 au fost vandute peste 15.000 de masini Abarth in lume, interesul clientilor fiind in crestere. Acest fapt a determinat si deschiderea showroom-ului din Romania.

Lasa un comentariu