Acasa Curiozitati Renault isi promoveaza masinile electrice in celebrul joc The Sims

Renault isi promoveaza masinile electrice in celebrul joc The Sims

de Adrian Mitrea

Renault Twizy in The Sims (sursa - Renault)

Producatorul auto Renault si compania producatoare de jocuri electronice Electronic Arts au semnat un acord prin care vehiculele electrice Renault vor fi integrate in jocul The Sims.

Din aceasta primavara, conceptul Twizy, care prefigureaza cel mai ieftin automobil electric al Renault (5.000 euro), va putea fi descarcat de jucatorii The Sims 3 alaturi de un pachet denumit Electric Vehicle Pack (EVP).

Acest pachet include o serie de tehnologii prietenoase cu mediul, precum panouri solare si statii eoliene, care vor ajuta jucatorii sa reduca valoarea totala a facturilor primite in lumea virtuala din The Sims 3.

Prima versiune a jocului The Sims a fost lansata acum zece ani, in anul 2000. De atunci au fost vandute in lume peste 120 de milioane de copii.

In prezent jocul se distribuie in 60 de tari diferite si este disponibil in 22 de limbi.

Ultima varianta a jocului, The Sims 3, este un succes de piata, inregistrand 4,5 milioane de copii vandute la nivel mondial.

Renault vrea sa devina primul si cel mai puternic constructor de automobile electrice din lume, iar primele astfel de automobile sunt programate sa fie lansate in masa la inceputul anului viitor.

Cel mai ieftin Renault electric va fi Twizy, cu un pret de 5.000 de euro.

2 comentarii

Peleti 21 aprilie 2010 - 22:23

Iar promite Renault o masina de 5000 de Euro. Sa-i mai cred odata?

Probabil ca nici cea mai slaba versiune nu va costa 5000 de euro, dar trebuie sa recunosc faptul ca cele trei modele electrice sunt superbe si de abia astept sa le vad pe strazi.

Reply

Lasa un comentariu