Acasa Hyundai Hyundai ix35 pleaca de la 18.921 euro in Romania

Hyundai ix35 pleaca de la 18.921 euro in Romania

de Adrian Mitrea

Hyundai ix35 (sursa - 0-100.ro)

Hyundai ix35 este disponibil in Romania cu o motorizare pe benzina si doua diesel, la preturi cuprinse intre 18.921 euro si 29.750 euro, inclusiv TVA, a anuntat importatorul marcii coreene pe plan local, Hyundai Auto Romania.

ix35 este primul model Hyundai proiectat si dezvoltat in Europa, la centrul din Russelsheim, Germania.

Lista preturi Hyundai ix35 (sursa - Hyundai Auto Romania)Hyundai ix35 inlocuieste modelul Tucson si este cel mai nou automobil ce poarta amprenta noului limbaj de design al Hyundai, denumit „fluidic sculpture”.

Cel mai nou SUV Hyundai poate fi comandat cu un motor pe benzina de 2 litri, care dezvolta 166 Cai Putere (CP), sau cu un propulsor diesel de 2 litri ce poate avea doua variante de putere (136 CP si 184 CP). Toate aceste motorizari sunt Euro 5 (taxa pe poluare auto din Romania fiind zero lei – n.r.).

In trimestrul al treilea din acest an vor fi introuse doua noi motorizari pe benzina, una de 1,7 litri (U2) si o alta de 1,6 litri GDI (Gamma).

Clientii pot opta pentru transmisie manuala sau automata cu sase trepte de viteza si pot alege tractiune pe rotile din fata sau integrala.

Printre dotarile standard ale modelului ix35 se numara sisteme precum ABS, ESP, asistenta la urcarea si coborarea pantelor, aer conditionat cu reglare manuala, airbaguri pentru sofer si pasager, airbaguri laterale si cortina, inchidere centralizara, servodirectie electrica, senzor de blocare a usilor in mers, computer de bord, linie audio cu radio, CD, MP3, RDS, ceas, patru boxe, doua twetere si intrari USB si AUX.

Hyundai Auto Romania, parte a grupului Tiriac, este reprezentantul marcii Hyundai in Romania din anul 1994 si aduce pe piata nationala 12 modele Hyundai, atat din gama autoturismelor, cat si din cea a autovehiculelor comerciale usoare.

Fondata in 1967, Hyundai Motor Co. s-a transformat in Hyundai-Kia Automotive Group, care este cotat drept al cincilea producator auto la nivel mondial incepand din anul 2007.

Lasa un comentariu