Acasa Revista Presei Revista presei, 9 apr.: Basescu recomanda Duster pentru coloane oficiale. Porsche Romania vede lumina de la capatul tunelului

Revista presei, 9 apr.: Basescu recomanda Duster pentru coloane oficiale. Porsche Romania vede lumina de la capatul tunelului

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Vanzarile de masini vor reintra pe un trend ascendent in a doua parte a acestui an, fiind sustinute de programul de casare, precum si de relansarea creditarii, potrivit lui Brent Valmar, directorul general al Porsche Romania, care mai detine si functia de vicepresedinte al Asociatiei Producatorilor si Importatorilor Auto (APIA), scrie Ziarul Financiar.

Constructorul bavarez BMW aniverseaza 70 de ani de la castigarea cursei de la Mille Miglia cu un concept inspirat de modelul legendar BMW Kamm Coupe, relateaza automarket.ro.

Rompetrol Downstream a majorat joi preturile benzinei si motorinei cu patru bani pe litru, a anuntat divizia de distributie a carburantilor din grupul Rompetrol, potrivit MEDIAFAX.

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a declarat in cadrul festivitatii de la uzina Dacia, in cadrul careia i-a fost livrat primul Duster de pe piata locala, ca va recomanda specialistilor sa analizeze achizitia de modele Dacia Duster pentru parcul de masini oficiale cu tractiune integrala. In cadrul parcului se regasesc in prezent modele Jeep Grand Cherokee in valoare de peste 40.000 de euro, alaturi de modele BMW Seria 3 si Seria 5 si Mercedes-Benz, relateaza Ziarul Financiar.

Vanzarile de autovehicule Logan in Rusia au crescut cu 30% in primul trimestru, la 12.570 de unitati, ocupand locul al treilea in topul celor mai cumparate modele, in timp ce piata ruseasca a inregistrat un declin de 25%, la 293.030 de unitati, informeaza capital.ro.

Lasa un comentariu