Acasa Opel Opel angajeaza pana la 250 de ingineri

Opel angajeaza pana la 250 de ingineri

de Adrian Mitrea
Insignia si angajati Opel (sursa - Opel)
Insignia si angajati Opel (sursa - Opel)

Opel angajaeaza pana la 250 de ingineri la centrul tehnologic de la Russelsheim, Germania, pentru a-si duce la indeplinire planurile privind noile modele, a anuntat producatorul auto german.

Compania va investi 11 miliarde euro pentru a revigora 80% din gama sa de modele, pana in 2014. Printre proiectele in curs se afla si lansarea de noi tipuri de automobile, cum este automobilul electric Opel Ampera (care are si motor pe benzina pe post de generator), derivat din Chevrolet Volt.

Producatorul auto german va adauga cinci schimburi suplimentare la uzina Russelsheim pentru a putea fata cererii pentru modelul Insignia.

Cererea pentru noul Opel Astra este de asemenea ridicata, astfel ca la uzina Gliwice din Polonia angajatii vor lucra 17 schimburi suplimentare in iunie.

Tot in iunie va incepe productia noii generatii a monovolumului Meriva, iar putin mai tarziu va intra in fabricatie si Opel Astra Sports Tourer.

Desi lucrurile par sa mearga bine pentru Opel, compania a anuntat acum doua luni va inchide uzina Antwerp (Anvers) din Belgia. Decizia afecteaza direct circa 2.300 de salariati, insa numarul persoanelor disponibilizate de la Opel se ridica la 8.200.

Planul de produs al Opel pentru Romania a fost dezvaluit de directorul de marketing al companiei locale, intr-un interviu acordat 0-100.ro la inceputul anului acesta:

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notifica-ma despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments