Acasa Revista Presei Revista presei, 30 mar.: Salarii mai mari la Michelin Romania. Hamilton a ramas fara masina

Revista presei, 30 mar.: Salarii mai mari la Michelin Romania. Hamilton a ramas fara masina

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Dealerii Dacia au primit pana in prezent circa 400 de comenzi pentru SUV-ul Duster, iar trei sferturi dintre clienti au optat pentru varianta 4X4 a modelului, a declarat pentru MEDIAFAX Paul Schiaucu, vicepresedintele Asociatiei Concesionarilor Dacia si Renault (ACODAREN).

BMW si PSA Peugeot-Citroen vor continua colaborarea lor la nivelul motoarelor, urmand sa scoata pe piata in scurt timp un motor de 2.0 litri pe benzina care va echipa atat Seria 3, cat si Peugeot 508 si Citroen C5, potrivit automarket.ro.

Lewis Hamilton, pilotul McLaren, s-a dat in stamba pe un drum public cu mașina personala inaintea Marelui Premiu al Australiei și s-a ales cu bolidul Mercedes C63 AMG confiscat, relateaza promotor.ro.

Peste 3.000 de angajati ai celor trei fabrici Michelin din Romania, Silvania Michelin Zalau, Romsteel Cord Zalau si Victoria Floresti, vor beneficia de majorari salariale de 5%, din martie, si de 3%, din noiembrie, in urma negocierilor pentru incheierea contractului colectiv de munca pe 2010, informeaza capital.ro.

Fiat 500 a ajuns la borna 500.000. Exemplarul sarbatorit a iesit saptamana trecuta de pe banda de productie a uzinei poloneze Tychy, scrie automarket.ro.

Banca Romana pentru Dezvoltare (BRD), a achizitionat saptamana trecuta un lot de 21 de vehicule Renault Fluence. Aceasta flota reprezinta o etapa in cadrul unui parteneriat mai larg ce prevede achizitia de vehicule marca Renault, potrivit stiriauto.ro.

Grupul auto italian Fiat intentioneaza sa-si majoreze de la 20% la 35%, pana in 2012, participatia la constructorul american de automobile Chrysler, potrivit Wall Street Journal, scrie capital.ro.

Lasa un comentariu