Acasa Media Fifth Gear se intoarce pe sticla

Fifth Gear se intoarce pe sticla

de Adrian Mitrea

Echipa Fifth Gear (sursa - 90right.files.wordpress.com)

Emisiunea auto Fifth Gear (In Viteza a Cincea), taiata din grila de programe a canalului Five anul trecut, va reveni din aprilie pe ecranele televizoarelor.

Postul de televiziune britanic a decis sa produca doua noi serii ale emisiunii, dar aceasta va avea formatul schimbat si nu va mai concura cu show-ul rival de divertistment mai bine cotat, Top Gear, scrie carsuk.com.

Astfel, Fifth Gear se va concentra mai mult pe teste si pe observatii bine argumentate legate de masini decat pe spectacol.

Actorii principali ai emisiunii vor fi mai putini: Vicki Butler-Henderson, Tiff Needell, Jason Plato si Jonny Smith.

Ceilalti doi colegi ai lor, Tom Ford si Tim Shaw, vor face un pas in urma din lumina reflectoarelor.

La fel ca si pana in prezent, drepturile exclusive de difuzare a noilor serii va fi atribuita Discovery Channel in Europa.

Fifth Gear a incetat sa mai apara la televizor toamna trecuta, din cauza rezultatelor slabe de audienta si a crizei.

Emisiunea a luat fiinta in 2002, dupa ce BBC a decis sa opreasca productia Top Gear, din aceleasi motive pentru care Five a decis sa traga obloanele peste Fifth Gear in 2009.

Atunci, prezentatorii Top Gear Quentin Willson, Tiff Needell si Vicki Butler-Henderson au fost angajati de canalul Five pentru a prezenta Fifth Gear.

Un an mai tarziu (2002) BBC a relansat Top Gear, de aceasta data cu Jeremy Clarkson in prim plan, acelasi om care contribuise la succesul emisiunii Top Gear in anii ’90.

Lasa un comentariu