Acasa Revista Presei Revista presei, 22 mar.: Prin Rabla pot fi cumparate si masini rulate. Duster va fi produs si in Columbia

Revista presei, 22 mar.: Prin Rabla pot fi cumparate si masini rulate. Duster va fi produs si in Columbia

de Adrian Mitrea

Revista Presei

TiriacAutoRulate, divizia de retail cu masini la mana a doua a Tiriac Holdings, a devenit la finele saptamanii trecute primul dealer de automobile second-hand care permite achizitia unei masini utilizand voucherele eliberate prin programul „Rabla”.

In schimbul unui tichet insa, dealerul auto second-hand ofera un discount de doar 2.100 de lei, fata de valoarea nominala de 3.800 de lei, scrie Ziarul Financiar.

Ministerul Transporturilor si Infrastructurii (MTI) va introduce de la 1 august rovinieta cu valabilitate de trei luni, cuantumul acesteia nefiind inca stabilit, a declarat secretarul de stat in ministerul de resort Eusebiu Pistru, potrivit stiriauto.ro.

Ron Dennis, presedintele McLaren, a declarat, cu ocazia lansarii noului MP4-12C, ca isi doreste pe viitor un inlocuitor pentru legendarul F1 si un rival pentru Porsche 911, scrie automarket.ro.

SUV-ul Duster va fi produs si la uzina Renault din Columbia, pe langa Romania, Rusia si Brazilia, a anuntat al doilea om din Renault, Patrick Pelata, citat de presa columbiana, informeaza HotNews.ro.

Marea Britanie va oferi ajutoare financiare de peste 380 milioane lire sterline constructorilor auto Ford si Nissan, in vederea dezvoltarii de tehnologii curate, Londra urmarind sa devina unul dintre liderii mondiali in acest domeniu, relateaza stiriauto.ro.

Lasa un comentariu