Acasa BMW VIDEO, FOTO: Lansare BMW Seria 5 la Automobile Bavaria. Clientii par foarte interesati

VIDEO, FOTO: Lansare BMW Seria 5 la Automobile Bavaria. Clientii par foarte interesati

de Adrian Mitrea

Lansare BMW Seria 5 2010 (sursa - 0-100.ro)

A sasea generatie a limuzinei BMW Seria 5 a fost lansata in Romania joi seara (19 martie), printr-un eveniment cu sute de invitati organizat de cel mai mare dealer BMW si Mini din tara, Automobile Bavaria.

In curtea grandioasa si in fata showroom-ului la fel de mare sta un Rolls-Royce negru, neinmatriculat, care pare sa spuna soptit clientilor veniti la eveniment ca planurile sefului Automobile Bavaria, Michael Schmidt, de a deschide primul service Rolls in Romania sunt aproape finalizate.

Click aici pentru galeria foto

Imensa “casa” Automobile Bavaria din Baneasa este insa mult mai ispititoare. Si nu doar multumita frumoaselor fete de la intrare, ci din pricina noului Seria 5, cea mai noua vedeta BMW, care a reusit sa stranga peste 350 de invitati timp de doua ore.

Cei mai multi sunt clienti, iar printre ei se numara si figuri precum Irinel Columbeanu, Honorius Prigoana, Emil Hurezeanu si Gheorghe Hagi.

Spre deosebire de alte evenimente auto, atmosfera a foarte relaxata si destinata parca socializarii. Deseori vocile alesei multimi acopera muzica discreta din fundal.

E un fel de bal in cinstea noii limuzine BMW. Petrecerea nu mai e la fel de grandioasa e ca in vremurile bune, dar arata totusi ca Automobile Bavaria nu renunta. Are si motive. BMW e singura marca din Romania ale carei vanzari au crescut in timpul scurs din acest an.

In ianuarie si februarie BMW a livrat 219 masini noi, in crestere cu 8,4% fata de primele doua luni din 2009. Piata totala a scazut insa cu 77%.

Dan Bitman, amfitrionul serii, il roaga pe Schmidt sa se intoarca putin in timp. Mai exact in 1995, cand a avut loc lansarea BMW Seria 5 a vremurilor respective (E39, doua generatii in urma).

„In 1995 aveam 10 angajati si am vandut tot anul 36 de masini”, a declarat seful Automobile Bavaria, usor nostalgic.

Acum imperiul lui Schmidt e mult mai puternic si vinde bine, dupa cum spune chiar el. In 2008, cand nu era criza, cel mai mare dealer BMW din tara a vandut 2.800 de masini noi si 500 rulate…

Abia s-a terminat discursul si toata lumea e deja gramada pe masina. Toti par foarte interesati. Ating senzual si cercetator fetele de usi si volanul, mimeaza o mica scena de condus si fac fotografii cu telefonul.

Ideea ca sus e mancare si bautura nu ispiteste pe nimeni. Toti vor sa vada masina.

Lasa un comentariu