Acasa Evenimente VIDEO, FOTO: 4TuningDAYS 2010 – spectacolul contrastelor

VIDEO, FOTO: 4TuningDAYS 2010 – spectacolul contrastelor

de Adrian Mitrea

4TuningDAYS 2010 (sursa - 0-100.ro)

4TuningDAYS 2010, singurul eveniment auto notabil din acest an, reuneste la Romexpo, in acest sfarsit de saptamana (13-14 martie), pasionati de masini tunate si fete frumoase, insa criza a lovit puternic pasiunea. Pe de-o parte, in cupola complexului, sunt masinile bine ferchezuite, iar afara isi dau in stamba piloti amatori si profesionisti la volanul unor masini muncite de atatea drift-uri. Vazut pe viu, e un adevarat spectacol al contrastelor.

Fara indoiala, mica vizita la Romexpo le-a prins bine pasionatilor de auto, iar cei care inca n-au apucat sa ajunga mai au timp si maine (14 martie).

Click aici pentru galeria foto

Editia de anul trecut a celui mai important eveniment auto din Romania, Salonul International Auto Bucuresti (SIAB), a fost anulata din lipsa de fonduri. Teoretic, urmeaza SIAB 2011, dar pana atunci mai e. Asa se face ca 4TuningDAYS a ramas singurul eveniment auto major de la noi si are deja traditie. In acest an e vorba de a cincea editie.

4TuningDAYS a piedut insa din amploarea de anul trecut, dar parca a castigat un pic la capitolul calitate. Fetele sunt in continuare traznet, ca sa nu zic porno, dar sunt totusi mai putine ca anul trecut si mai decente. Masinile arata si ele mai bine, iar cele de un real prost gust parca nu mai sunt asa de multe.

Au disparut si anunturile de vanzare din parbriz, asa ca nu mai ai impresia ca mergi intr-un targ auto cu bordel in care poti cumpara masina sau femeia. Probabil sunt tot meritele crizei.

Masinile tunate oricum erau ieftine in comparatie cu investitia in ele, iar pe praful asta e greu de crezut ca cineva mai cumpara asa ceva, la un pret cat de cat acceptabil pentru vanzator.

In 2009, 4TuningDAYS a fost organizat impreuna cu evenimentul moto SMAEB, si poate de aici senzatia ca anul trecut a fost mai… mare…

Pentru cei care n-au apucat sa vada spectacolul, am pregatit un mic clip mai jos.

P.S.: Desfasuratorul anuntat de 4Tuning si publicat si de noi in stirea initiala a fost strict orientativ, iar organizarea la fata locului e mult perfectibila. Oricum, daca ajungi pe acolo e mai bine sa-ti faci singur programul si sa nu tii cont de desfasurator, pentru ca oricum nu tine el cont de tine.

Lasa un comentariu