Acasa Revista Presei Revista presei, 12 mar.: Ford produce patru masini pe zi la Craiova. Posibila investitie germana la Bistrita-Nasaud

Revista presei, 12 mar.: Ford produce patru masini pe zi la Craiova. Posibila investitie germana la Bistrita-Nasaud

de Adrian Mitrea

Ford Romania, cel de-al doilea constructor auto de pe piata locala, a produs in total 358 de autovehicule comerciale Transit Connect de la demararea oficiala a productiei in luna septembrie si pana la finele lunii ianuarie, ceea ce determina o medie zilnica de patru autovehicule pe zi, adica de 300 de ori mai putin decat uzina Dacia, scrie Ziarul Financiar.

Un producator german de componente pentru industria auto este interesat sa investeasca cinci milioane de euro in constructia unei fabrici la Bistrita-Nasaud, in care sa lucreze 280 de persoane, potrivit stiriauto.ro.

Numarul mare de accidente mortale inregistrate in 2009 de politia rutiera din Marea Britanie la trecerile la nivel de cale ferata determina implementarea unor noi cursuri pentru cei care invata sa conduca, relateaza automarket.ro.

In weekendul 26-27-28 februarie a avut loc a 14-a intalnire nationala a forumului reno.ro, dupa o pauza de aproximativ un an, informeaza promotor.ro.

Lasa un comentariu