Acasa Honda Honda prezinta saptamana viitoare un vehicul electric cu trei roti, denumit 3R-C

Honda prezinta saptamana viitoare un vehicul electric cu trei roti, denumit 3R-C

de Adrian Mitrea

Honda va dezvalui pe 2 martie, in cadrul Salonului Auto de la Geneva, un vehicul electric cu trei roti, denumit 3R-C, care seamana foarte mult cu un scuter si poate transporta o persoana.

Conceptul 3R-C este imaginea posibila a viitorului vehicul de transport urban minimal pentru o singura persoana.

Transmisia cu baterie electrica este montata in partea de jos a sasiului, deci centrul de greutate este coborat si stabilitatea imbunatatita.

Modelul 3R-C are un acoperis transparent care acopera locul soferului in timpul in care este parcat, cand nu este utilizat.

In momentul in care 3R-C este an miscare, acoperisul are rol de parbriz panoramic si ofera soferului, protectie suplimentara fata de caroserie si usi.

Marginile inalte ale anvelisului de protectie al scaunului confera ocupantului un grad mai mare de siguranta, diminuand riscurile la impact lateral si imbunatatind protectia in cazul conditiilor atmosferice nefavorabile.

In fata soferului se afla un portbagaj care poate fi incuiat si in care se pot pastra in siguranta bagaje sau alte articole.

Studiul 3R-C a fost creat de designeri europeni care isi desfasoara activitatea la sediul de Cercetare si Design al Honda din Milano.

Lasa un comentariu