Acasa Revista Presei Revista presei, 18 feb.: Un constructor cere insolventa AutoItalia. Audi ar putea pune cutii de viteze cu 8 trepte in toata gama

Revista presei, 18 feb.: Un constructor cere insolventa AutoItalia. Audi ar putea pune cutii de viteze cu 8 trepte in toata gama

de Adrian Mitrea

Compania de constructii austriaca Alpine a solicitat intrarea in insolventa a importatorului auto AutoItalia, pentru neonorarea unui contract. Potrivit reprezentantilor AutoItalia, cererea Alpine catre Tribunalul Bucuresti este o masura de presiune pentru plata unui contractat de 3,5 mil. euro (fara TVA), care nu a fost onorat de catre constructor, scrie Ziarul Financiar.

O sursa din cadrul marcii Audi a declarat ca producatorul din Ingolstadt ia in considerare implementarea transmisiilor cu opt trepte in toata gama sa, potrivit automarket.ro.

Guvernul italian este pregatit sa investeasca 450 de milioane de euro pentru transformarea unei uzine din Sicilia a Fiat, pe care grupul auto intentioneaza s-o inchida, astfel incat sa mentina locurile de munca in regiune, a declarat ministrul italian al Industriei, Claudio Scajola, citat de Reuters, informatie preluata de stiriauto.ro.

La ultimele sedinte ale Comisiei Tehnice de Urbanism si Amenajarea Teritoriului de pe langa Primaria Capitalei cativa arhitecti – membri ai forului consultativ – au sustinut ca Hotararea 66/2006 care reglementeaza numarul necesar de locuri de parcare la cladirile noi este depasita. Mai exact, ideea promovata este ca locurile de parcare aduc masini in zona respectiva, si cel putin in centru, cladirile noi ar trebui facute fara parking-uri. Acestia sunt de parere ca, daca nu se fac locuri de parcare, sutele de oameni care lucreaza in birourile respective nu vor veni cu automobilul la serviciu, relateaza HotNews.ro.

Lasa un comentariu