Acasa Renault VIDEO: Renault Twizy, cea mai mica masina electrica Renault, va costa 5.000 de euro

VIDEO: Renault Twizy, cea mai mica masina electrica Renault, va costa 5.000 de euro

de Adrian Mitrea

Renault Twizy, cea mai mica masina electrica pe care Renualt o va produce in urmatorii ani, va fi comercializata la un pret de 5.000 de euro, a declarat inaltul oficial Renault Odile Desforges.

Ea nu a precizat insa daca bateriile vor fi incluse sau nu in acest pret, dat fiind faptul ca Renault a anuntat deja ca va aplica un sistem de leasing separat pentru baterii, pentru a face masinile mai accesibile. Mai multe despre cum si-a propus Renault sa comercializeze masinile sale electrice poti citi aici.

Potrivit lui Odile Desforges, Twizy, „un scuter electric cu patru roti” va fi o masina sigura si este un produs adaptat deplasarilor prin oras.

Masina va fi produsa in uzina Renault din Valladolid.

Despre Twizy nu se stiu inca prea multe, dar seful Renault, Carlos Ghosn, a declarat, la Salonul Auto de la Frankfurt, ca masina va putea fi incarcata complet in circa patru ore si va avea o autonomie de 100 de kilometri.

Twizy este doar unul dintre cele patru masini electrice pe care le va lansa Renault in urmatorii ani.

Renault Fluence Z.E. va intra in productia de serie la inceputul anului 2011, iar Kangoo Z.E. pana la jumatatea aceluiasi an. Din a doua parte a anului 2011 va fi fabricat in masa Twizy, iar Zoe va fi produs in serie de la jumatatea anului 2012.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notifica-ma despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments