Acasa Revista Presei Revista presei, 12 feb.: Citroen va lansa DS4. Angajatii Dacia au respins majorarea salariala

Revista presei, 12 feb.: Citroen va lansa DS4. Angajatii Dacia au respins majorarea salariala

de Adrian Mitrea

Sindicatul Automobile Dacia a refuzat a doua oferta de majorare salariala propusa de catre patronat, de 200 lei, ce urma sa fie acordata in trei transe. Conducerea Dacia a majorat oferta in cursul zilei de ieri, fata de oferta initiala de 170 de lei, insa liderii sindicali, care au cerut o majorare de 520 de lei in suma fixa a salariilor, au declarat ca angajatii nu sunt multumiti, informeaza Ziarul Financiar.

Presedintele Statelor Unite a declarat ca Toyota va supravietui recall-ului de aproape 9 milioane de automobile. Obama si-a afirmat convingerea ca Toyota va rezolva toate problemele de siguranta, scrie automarket.ro.

Chrysler si Lancia vor împărţi un stand şi vor găzdui o conferinţă de presă comună la salonul autuo de luna viitoare de la Geneva. Oficialii celor două companii spun că nu raţiunile economice au dus la această situaţie, ci dorinţa de mai face încă un pas pentru “contopirea” celor două mărci, informeaza adevarul.ro.

Citroen pregateste lansarea DS4. Modelul este cel de al doilea membru al diviziei DS si isi va face aparitia luna viitoare la Geneva, potrivit voom.ro.

Lasa un comentariu

avatar
  Subscribe  
Notifica-ma despre