Acasa Honda Honda a lansat campania Live Every Litre, in care oricine se poate inscrie pentru a calatori in Europa cu automobilul CR-Z

Honda a lansat campania Live Every Litre, in care oricine se poate inscrie pentru a calatori in Europa cu automobilul CR-Z

de Adrian Mitrea

Honda a lansat campania Live Every Litre, in care se poate inscrie oricine pentru a calatori in Europa, pe orice traseu doreste, la volanul celui mai nou automobil hibrid al Honda, CR-Z.

„Doritorii trebuie sa se inscrie pe liveeverylitre.com, unde pot opta pentru tipul de calatorie, provocare sau traseu pe care doresc sa le urmeze la volanul unui CR-Z. Aceste experiente sunt generate in totalitate de utilizator, care poate doreste sa o ceara in casatorie pe prietena sa la Paris, sa isi ia trupa pentru a canta la un eveniment de caritate, sa caute o ruda de mult pierduta de-a stramosilor sai ori doar sa se plimbe pe drumurile la care a visat mereu”, se arata intr-un comunicat al Honda Trading Romania, importatorul Honda pe plan local.

Autoturismul va fi echipat cu camere care vor inregistra experientele participantilor in calatoriile sau provocarile de-a lungul Europei. De asemenea, Claudio Von Planta, producatorul elvetian de film, castigator al numeroase premii, va filma aventurile acestora, pentru a realiza un documentar unic.

Lasa un comentariu