Acasa Revista Presei Revista presei, 29 ianuarie.: Cel mai mic TDI se lanseaza in martie. Profit de 2,7 miliarde de dolari pentru Ford in 2009

Revista presei, 29 ianuarie.: Cel mai mic TDI se lanseaza in martie. Profit de 2,7 miliarde de dolari pentru Ford in 2009

de Adrian Mitrea

Fanii Citroen si Sebastien Loeb vor avea in 2011 la dispozitie o versiune sportiva a lui DS3. Aceasta va scoate 200 de cai si se va bate cu Clio RS si Mini Cooper S, scrie automarket.ro.

Oferta spaniolilor de la Seat se va imbogati in curand cu o noua versiune Ibiza Ecomotive. Aceasta promite emisii de doar 87 grame CO2 per kilometru parcurs, urmand a fi unul dintre cele mai ecologice modele din lume. Noul Ibiza Ecomotive este animat de motorul diesel in 3 cilindri 1.2 TDI care produce 70 CP si 180 Nm de cuplu, informeaza auto.ro.

Ford Motor Co., singurul mare constructor auto american care a evitat falimentul anul trecut, a afisat un profit net anual de 2,7 miliarde dolari pentru 2009, dupa o pierdere record in 2008, relateaza stiriauto.ro.

Inginerii Honda testeaza o pompa de hidrogen alimentata de panouri solare. Aceasta este destinata uzului casnic si ar putea revolutiona industria auto, scrie automarket.ro.

Lasa un comentariu