Acasa Revista Presei Revista presei, 27 ian.: Renault pregateste un Twingo decapotabil. Rompetrol a ieftinit carburantii

Revista presei, 27 ian.: Renault pregateste un Twingo decapotabil. Rompetrol a ieftinit carburantii

de Adrian Mitrea

Industria auto, unul dintre sectoarele cu cele mai mari scaderi de vanzari anul trecut, anunta pentru 2010 startul unor proiecte de investitii de peste un miliard de euro, scrie Ziarul Financiar.

Rompetrol Downstream, divizia de distributie a carburantilor din grupul Rompetrol, a redus, marti, pretul benzinei si motorinei, cu sase bani pe litru, informeaza stiriauto.ro.

Dacia ocupa locul trei in Franta din punct de vedere al numarului de autoturisme achizitionate anul trecut prin intermediul programului guvernamental de innoire a parcului auto, potrivit ministerului Relansarii, potrivit MEDIAFAX.

Platforma lui Twingo va da nastere unui model decapotabil in viitorul apropiat. Cabrioletul va fi diferit de versiunea de serie a actualului Twingo, imprumutand elemente de design de la toate celelalte produse Renault, scrie automarket.ro.

In incercarea de a face din marca de lux a lui Nissan una disponibila cat mai multor clienti (cu bani), japonezii se gandesc la introducerea unui model de baza cu tractiune fata, informeaza auto.ro.

2 comentarii

Ionescu 30 ianuarie 2010 - 00:33

Cine ne poate spune cand va putea fi cumparat Hyundai ix 35 si in Romania? Va rog mult de tot, in RO nu prea exista info despre acest model.

Reply
Mircea 30 ianuarie 2010 - 11:50

Nu prea exista info ca nu e masina lansata. Pe undeva prin mai va fi disponibila la dealeri. Cel putin asa mi-a spus un consilier de vanzari de la Hyundai…

Reply

Lasa un comentariu