Acasa Romania Toyota Romania a extins garantia standard de la trei la cinci ani

Toyota Romania a extins garantia standard de la trei la cinci ani

de Adrian Mitrea

Toyota Romania a extins garantia completa acordata de producator pentru toate modelele comercializate in reteaua autorizata de dealeri Toyota de la trei la cinci ani.

Noua garantie introdusa de Toyota Romania la inceputul acestui an este valabila pe intreg teritoriul Europei si este transmisibila in conditiile de revanzare a masinii in decursul celor cinci ani.

Potrivit Toyota, extinderea garantiei reprezinta un avantaj pentru clienti si constituie un atu la revanzare. Asta pentru ca o masina rulata 3-4 ani si intretinuta la dealerii autorizati este mai atractiva ca masina de ocazie fiind inca in perioada de garantie acordata de producator.

Garantia extinsa este valabila si pentru masinile achizitionate de catre companii, avantajand societatile care obisnuiesc sa isi innoiasca flota auto la fiecare 2-4 ani, prin revanzarea autovehiculelor catre persoane fizice sau alte persoane juridice.

„Garantia standard extinsa de la 3 la 5 ani, in limita a 160.000 de km parcursi, este dovada increderii pe care o avem in modelele Toyota”, a declarat, intr-un comunicat de presa, directorul general al Toyota Romania, George Kyriazis.

In prezent, reteaua de dealeri Toyota cuprinde 22 de unitati, aflate in cele mai importante orase, pe intreg teritoriul tarii. Dintre acestea,19 reprezinta centre integrate (showroom, service, depozit pentru piese de schimb si tinichigerie).

Lasa un comentariu