Acasa Revista Presei Revista presei, 26 ian.: BDT spera intr-un an mai bun. BMW Seria 5 Hibrid va fi lansat la Geneva

Revista presei, 26 ian.: BDT spera intr-un an mai bun. BMW Seria 5 Hibrid va fi lansat la Geneva

de Adrian Mitrea

Dealerul Ford BDT estimeaza ca businessul auto va creste in acest an cu aproximativ 13%, la mai mult de 27 milioane de euro, dupa ce in ultimii doi ani a inregistrat o scadere cumulata de peste 25 de milioane de euro, scrie Ziarul Financiar.

Noul Porsche Cayenne S Hybrid va debuta oficial la Geneva cu 375 de cai putere, oferiti de un motor V6 si unul electric. Cu o acceleratie de la 0 la 100 de km/h in 6.5 secunde, modelul german poate consuma doar 6.8 l/100 de km, relateaza automarket.ro.

BMW a confirmat conceptul ActiveHybrid pentru noua Serie 5 (F10) pentru prezentare la Salonul Auto de la Geneva, in martie, scrie auto.ro.

Acesta este Peugeot 408, un model care numeric pare a fi descendentul lui Peugeot 407, dar de fapt apartine unei clase cu o cifra mai jos, potrivit promotor.ro.

Premierul rus Vladimir Putin conduce o Lada Niva pentru a sprijini industria auto rusa- achizitionata pe comanda speciala cand criza din acest sector era la apogeu pentru a da un exemplu, masina liderului rus are insa un motor… german, informeaza antena3.ro.

Pe langa cele 2,3 milioane de masini rechemate in service in SUA, Toyota ar putea chema pentru verificari in Europa alte doua milioane de unitati, scrie automarket.ro.

Lasa un comentariu