Acasa Revista Presei Revista presei, 21 ian.: Chrysler si Lancia ar putea fuziona pana la sfarsitul anului. Honda CR-Z, inspirata din Scirocco si Mini

Revista presei, 21 ian.: Chrysler si Lancia ar putea fuziona pana la sfarsitul anului. Honda CR-Z, inspirata din Scirocco si Mini

de Adrian Mitrea

Fuziunea dintre Chrysler si Fiat ar putea sa fie finalizata chiar anul acesta, ca prim pas al schimbarilor majore ce se vor petrece in gamele de modele ale celor doua marci in urmatorii ani, scrie revista britanica Autocar.

Seful Fiat, Sergio Marchionne spune ca o astfel de fuziune e utila deoarace Chrysler are masini mai mari, iar Lancia are modele de dimensiuni mai mici, astfel ca cele doua marci se pot completa reciproc, atat in SUA cat si in Europa, relateaza HotNews.ro.

Din 1 ianuarie 2010, Karlheinz Hell ocupa o functie nou creata in Consiliul Director Škoda Auto, functie ce presupune coordonarea departamentul de achizitii. Consiliul Director a fost extins datorita importantei crescute a departamentului de achizitii in cooperarea cu furnizorii grupului VW din intreaga lume. Karlheinz Hell se va ocupa de coordonarea achizitiilor grupului VW in Europa Centrala, informeaza stiriauto.ro.

Actualele retele de distributie a energiei electrice nu au capacitatea de a face fata unui aflux de vehicule electrice ieftine, care vor fi incarcate de la priza, scrie automarket.ro.

Inginerii Honda: Mini, VW Scirocco si Lotus Elise au fost referinte pentru CR-Z, potrivit auto.ro.

Lasa un comentariu