Acasa Revista Presei Revista presei, 19 ian.: Logan, cel mai bine vandut model strain in Rusia. BMW lanseaza un diesel tri-turbo anul viitor

Revista presei, 19 ian.: Logan, cel mai bine vandut model strain in Rusia. BMW lanseaza un diesel tri-turbo anul viitor

de Adrian Mitrea

Renault Logan a fost anul trecut in premiera cea mai bine vanduta masina straina pe piata din Rusia, depasind liderul ultimilor ani, Ford Focus, relateaza HotNews.ro.

Grupul auto american General Motors (GM) a anuntat luni intr-un comunicat transmis autoritatii de supraveghere a burselor americane, SEC, ca a virat 650 milioane euro filialei europene Opel, aflata in curs de restructurare, pentru a o sustine financiar temporar, potrivit stiriauto.ro.

BMW va lansa in 2011 la Salonul Auto de la Frankfurt noul motor diesel tri-turbo, de 354 cai putere si peste 700 Nm, ce ar urma sa echipeze modelele X5 si X6, informeaza automarket.ro.

Taxa de utilizare a tronsonului Comarnic-Brasov va fi, in primul an de folosire a segmentului de autostrada, de circa un euro pentru fiecare autoturism, a declarat, luni, ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, potrivit MEDIAFAX.

Lasa un comentariu