Acasa Revista Presei Revista presei, 18 ian.: Topul celor mai putin apreciate masini. Abarth Grande Punto Evo va avea 200 Cai Putere

Revista presei, 18 ian.: Topul celor mai putin apreciate masini. Abarth Grande Punto Evo va avea 200 Cai Putere

de Adrian Mitrea

Anual apar peste 50 de modele noi pe piata si e clar ca nu pot fi toate un succes. Insa desi se fac studii detaliate pentru a se vedea ce doreste publicul, constructorii auto ies pe piata si cu modele care fac vanzari mult sub asteptarile companiilor care au investit milioane in ele.

Revista britanica Autocar a intocmit o lista subiectiva cu mai bine de zece modele care nu au avut succes la public din 2000 incoace. Printre ele se numara Renault Vel Satis, Fiat Stilo, Opel Signum sau Mercedes R Klasse, scrie HotNews.ro.

Masahiro Ikeda, vicepresedintele Honda Trading Romania, spune ca pentru 2010 bugetul de promovare al marcii va creste fata de anul trecut datorita extinderii pe TV si online, informeaza Ziarul Financiar.

Tata Nano, pe langa recordul de cea mai ieftina si cea mai fara de hayon masina, vrea sa mai detina un record, cel mai mic motor CRDI din lume, scrie promotor.ro.

Urmatoarea generatie a compactei sport de la Fiat va avea 200 de cai putere si va fi lansata in februarie, informeaza automarket.ro.

Dealerul auto Radacini Motors, detinut de omul de afaceri roman de origine libaneza Madadi Ali, urmareste afaceri de peste 50 de milioane de euro in acest an, nivel similar cu cel inregistrat in 2009. Reprezentantii dealerului, care are in portofoliu marcile Opel, Chevrolet, Mazda, Suzuki, Cadillac, Corvette si Hummer, au declarat ca in cursul anului trecut cifra de afaceri s-a redus cu aproximativ 20% fata de cea din 2008. Potrivit estimarii, businessul companiei a scazut de la 64 de milioane de euro in 2008 la 51 de milioane de euro anul trecut, scrie Ziarul Financiar.

Lasa un comentariu