Acasa Opel Noul Opel Astra Sports Tourer (break) vine in Romania in toamna

Noul Opel Astra Sports Tourer (break) vine in Romania in toamna

de Adrian Mitrea

Varianta de caroserie break a noului Opel Astra se va numi Sports Tourer si va fi lansata in Romania in octombrie sau noiembrie. Vechea generatie Astra va ramane in continuare la vanzare, a declarat pentru 0-100.ro directorul de marketing al Opel in Romania, Florin Ciobanu.

„Noul Opel Astra break se va numi Sports Tourer, asa cum se cheama si varianta caravan (break – n.r.) a Insignia, si va fi lansata in Germania in septembrie. La noi in Romania va fi disponibila din octombrie-noiembrie”, a spus Ciobanu.

El a explicat ca vechea generatie a Opel Astra va ramane in paralel la vanzare ca inlocuitor pentru Astra Classic II.

„Vechea generatie a Opel Astra va ramane la vanzare in continuare, fiind disponibile toate cele trei versiuni de caroserie, sedan, GTC (3 usi) si Caravan. Practic, vechea generatie Astra devine Astra Classic III”, a explicat oficialul Opel.

Generatia 2010 a Opel Astra este disponibila in Romania de la sfarsitul anului trecut si are un pret de pornire de 14.250 euro, inclusiv TVA. Deocamdata este comercializata doar versiunea cu cinci usi, urmand ca din toamna sa fie disponibila si caroseria break (Sports Tourer).

Lasa un comentariu