Acasa Design FOTO: Peugeot a dezvaluit noua filosofie de design a marcii prin conceptul SR1 si a prezentat o noua sigla

FOTO: Peugeot a dezvaluit noua filosofie de design a marcii prin conceptul SR1 si a prezentat o noua sigla

de Adrian Mitrea

Constructorul auto francez Peugeot a prezentat primele fotografii ale conceptului SR1, care indica noua linie de design a marcii, si a dezvaluit si o noua sigla, potrivita noului aspect al masinilor sale.

Conceptul Peugeot SR1 este descris de constructor ca fiind dinamic, echilibrat, senzual si cu un interior futurist.

Click aici pentru galeria foto

Prototipul utilizeaza tehnologia Hybrid4 (deci combina propulsia pe diesel cu cea electrica) si dezvolta 313 Cai Putere, avand emisii de doar 119 grame de dioxid de carbon pe kilometru.

De asemenea, masina dispune de tractiune si directie pe toate cele patru roti.

Presa auto internationala noteaza ca masina va fi dezvaluita fizic la Salonul Auto de la Geneva, in luna martie.

Peugeot are, incepand cu 4 ianuarie 2010, un nou director de design, Gilles Vidal. Amprenta pe care o va lasa acesta pe noile modele va putea fi observata la modelele viitoare Peugeot, probabil din 2011 sau 2012. La fel se va intampla si cu liniile prezente la conceptul SR1.

Prin noua sigla, Peugeot spune ca ataca trei provocari: Arata ce anume face marca unica, abordeaza problematica mediului si arata preocuparea pentru noi solutii de mobilitate.

Pare ca Peugeot incarca cu prea multe semnificatii aceasta restilizare a siglei, insa este important de retinut mesajul ca se arunca in lupta in pentru imbunatatirea calitatii, a eficientei si ca are solutii pentru mobilitatea viitorului.

Lasa un comentariu

avatar
  Subscribe  
Notifica-ma despre