Acasa Revista Presei Revista presei, 22 dec.: Statul Qatar a cumparat 17% din Volkswagen. Alain Prost se plange de Dacia Duster

Revista presei, 22 dec.: Statul Qatar a cumparat 17% din Volkswagen. Alain Prost se plange de Dacia Duster

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Fiat incepe luna aceasta investitia la fosta fabrica Zastava din Serbia unde italienii vor investi in total 700 milioane euro si vor construi pentru inceput doua modele, scrie publicatia sarba B92.

Pe 23 decembrie se vor semna actele si primele 100 milioane euro vor fi investite in orasul Kragujevac care va deveni cel mai important pol de productie pentru Fiat in aceasta zona a Europei, informeaza HotNews.ro.

„Bilantul nu este excelent. Am fi putut castiga, insa avem probleme cu comportamentul masinii, care nu este constant. De asemenea, am avut probleme cu pneurile”, a declarat Alain Prost dupa ultima cursa din Trofeul Andros, potrivit capital.ro.

Statul Qatar a cumparat 17% din actiunile Volkswagen Group, castigand astfel un scaun in Consiliul de Administratie al marcii Porsche, care din acest an face parte din grupul german. Pana astazi, Qatar detinea doar 7% din Grup, insa statul asiatic si-a utilizat optiunile pe care le avea pentru achizitonarea altor zece procente, scrie automarket.ro.

Primele doua smart fortwo ed (electric drive) au fost inmanate clientilor din Berlin, relateaza informatiiauto.ro.

Lasa un comentariu