Acasa Revista Presei Revista presei, 18 dec.: Renault, vinovat de sinuciderea unui angajat care nu vroia sa fie detasat in Romania. Topul anvelopelor de iarna

Revista presei, 18 dec.: Renault, vinovat de sinuciderea unui angajat care nu vroia sa fie detasat in Romania. Topul anvelopelor de iarna

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Compania Renault a fost gasita vinovata de justitia franceza dupa ce un angajat al sau din Franta s-a sinucis dupa ce aflase ca va fi detasat in Romania, scrie Le Point, informatie preluata de hotnews.ro.

In luna noiembrie a acestui an, Ford a inregistrat o crestere de 20% a cotei de piata in Europa in comparatie cu aceeasi perioada a lui 2008. Divizia europeana a constructorului american de automobile a ajuns astfel la cel mai ridicat nivel al cotei de piata inregistrat in ultimii zece ani, informeaza automarket.ro.

Anul acesta, ADAC a testat 16 anvelope de iarna de dimensiunea 185. Doar 9 modele au fost pe placul nemtilor, potrivit wall-street.ro. Cele mai bune anvelope au note apropiate de 0,5, iar cele mai proaste de 5,5. Cele mai recomandate au fost:

1. Vredestein Snowtrac 3
2. Fulda Kristall Montero 3
3. Continental ContiWinterContact TS800
4. Bridgestone Blizzak LM30
5. Goodyear UltraGrip 7+

Consumul de carburanti va scadea pe termen mediu si lung, pentru ca operatorii de transport vor urmari sa-si eficientizeze activitatea, este criza si exista o supracapacitate de rafinare, potrivit directorului general al Petrom (SNP), Mariana Gheorghe, relateaza MEDIAFAX.

Lasa un comentariu