Acasa Revista Presei Revista presei, 16 dec.: Formula matematica pentru parcarea perfecta. Dacia pregateste un sedan pe baza lui Fluence

Revista presei, 16 dec.: Formula matematica pentru parcarea perfecta. Dacia pregateste un sedan pe baza lui Fluence

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Compania italiana Pirelli va semna saptamana aceasta contractul prin care va primi de la BEI finantare in valoare de 50 milioane euro pentru extinderea fabricii producatoare de anvelope de la Slatina, a spus pentru HotNews.ro, Giuseppe Cangelosi, noul director al Pirelli Tyres Romania, la evenimentul de lansare a calendarului Pirelli.

Dacia ar putea lansa in 2011 un sedan de clasa medie bazat pe platforma lui Fluence si un micro-car de 5000 de euro, rival pentru Tata Nano, speculeaza revista germana Autobild, citata de automarket.ro.

Pentru cei care se tem de parcarea laterala, oamenii de stiinta au creat o formula care sa ajute la realizarea unei parcari perfecte, scrie promotor.ro.

Jacques Chauvet, presedintele Automobile Dacia si directorul general al regiunii Euromed (Romania, Turcia, Bulgaria, Moldova si Magreb) in cadrul grupului Renault, considera ca brandul autohton Dacia va intra intr-o noua perioada, in care clientii nu vor mai alege marca datorita pretului scazut, ci pentru performantele sale, relateaza Ziarul Financiar.

Chinezii de la BAIC au platit 133 de milioane de euro pentru tehnologiile si matritele actualului 9-3 si vechiului 9-5, modele care vor fi produse in Tara Marelui Zid, informeaza automarket.ro.

General Motors intenţionează să returneze împrumuturile guvernamentale prin programul TARP şi cele din partea Canadei până la sfârşitul lunii iunie 2010, a declarat, marţi, directorul general interimar al producătorului auto american, Ed Whitacre, citat de Bloomberg, informatie preluata de capital.ro.

Lasa un comentariu