Acasa Revista Presei Revista presei, 10 dec.: Vanzarile de instalatii GPL vor creste in 2010. O pictura a noului Volvo S60 a fost scoasa la licitatie

Revista presei, 10 dec.: Vanzarile de instalatii GPL vor creste in 2010. O pictura a noului Volvo S60 a fost scoasa la licitatie

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Un oficial Audi a declarat ca productia de serie a supercarului electric e-Tron va insuma doar 1000 de exemplare. Produsul final va fi lansat pe piata abia in 2012, scrie automarket.ro.

Vanzarile de instalatii GPL pentru autovehicule vor creste anul viitor cu peste 50%, la 28.000 – 29.000 de unitati, unul dintre motive fiind scumpirea benzinei, estimeaza firma Autogaz Romania, care acopera, potrivit datelor proprii, 55% din acest segment al pietei de profil, arata stiriauto.ro.

Senatul a adoptat miercuri (9 decembrie) o initiativa legislativa care prevede ca proprietarii de tractoare uzate vor putea cumpara un tractor nou beneficiind si de o prima de cel mult 17.000 lei, cuantumul primelor neputand sa depaseasca 50% din valoarea achizitiei, relateaza informatiiauto.ro.

Modelul Volvo S60 pictat de artistul nevazator Esref Armagan a fost scos la licitatie, scrie voom.ro.

Lasa un comentariu