Acasa Chevrolet Noul Chevrolet Spark pleaca de la 6.999 euro inclusiv TVA in Romania

Noul Chevrolet Spark pleaca de la 6.999 euro inclusiv TVA in Romania

de Adrian Mitrea

Chevrolet Spark 2010 (sursa - Chevrolet)

Noul Chevrolet Spark va fi lansat in Romania in martie 2010 si va avea un pret de pornire de 6.999 euro, inclusiv TVA, pentru varianta de baza, care va cuprinde dotari precum sase airbag-uri, ABS si servodirectie.

„Aerul conditionat va putea fi comandat optional pentru versiunea de intrare in gama si va fi standard pe varianta de top, dar inca nu avem listele de preturi finalizate, ci doar pretul de pronire”, a declarat, joi (10 decembrie) pentru 0-100.ro directorul de comunicare al Chevrolet Romania, Florentina Stoica.

Masina va fi prezentata oficial publicului in cadrul Salonului Auto de la Geneva, in martie 2010.

Noul Spark, inspirat din conceptul Chevrolet Beat, va fi lansat si in Romania in luna martie a anului viitor si va putea fi echipat cu doua motorizari pe benzina:

  • 1 litru, 68 Cai Putere
  • 1,2 litri, 81 Cai Putere

Spark este unul dintre cele mai importante modele pentru Chevrolet in Romania. Mai precis este al doilea in topul preferintelor clientilor de aici, dupa Aveo.

Anul trecut au fost vandute 2.948 masini noi Spark, in scadere cu 11,1% fata de anul precedent, cand au fost livrate 3.316 unitati noi de acest tip.

Astfel, Spark reprezinta circa 30% din vanzarile Chevrolet in Romania si este o masina de care aceasta marca are nevoie pentru a trece cu bine de criza.

Lasa un comentariu