Acasa BMW Noul BMW X3 va fi lansat in Romania in a doua parte a anului viitor

Noul BMW X3 va fi lansat in Romania in a doua parte a anului viitor

de Adrian Mitrea

BMW X3 (sursa - BMW)

Noua generatie a SAV-ului (Sports Activity Vehicle) BMW X3 va fi lansata in a doua parte a anului viitor si va fi disponibila in Romania din toamna lui 2010, a declarat miercuri (9 decembrie) pentru 0-100.ro directorul general al BMW Group Romania, Stephan Breschan.

„Noul X3 va veni in a doua parte a anului viitor, cel mai probabil in toamna. Nu cunosc inca prea multe detalii despre masina, dar pot sa spun ca va fi un pic mai mare si ca va avea noi motorizari”, a spus Breschan.

El a adaugat ca acest model este foarte important pentru BMW Group Romania, importatorul marcii pe plan local, deoarece gama de SAV-uri a BMW devanseaza vanzarile celorlalte modele mai mici si mai ieftine, gen BMW Seria 1 si BMW Seria 3.

„Este un model (noul X3 – n.r.) foarte important pentru noi si credem ca va juca un rol important in vanzarile de anul viitor, alaturi de recent lansatele BMW X1 si BMW Seria 5 GT, a explicat Breschan.

Mai multe despre planurile BMW si Mini in Romania vei putea afla in curand, dintr-un amplu interviu cu seful BMW Group Romania.

BMW X3 (sursa - BMW)Despre X3

BMW X3 a fost lansat in a doua parte a anului 2003 si de atunci a suferit permanent imbunatatiri minore. Singura schimbare vizibila a avut loc in 2007, odata cu facelift-ul.

Masina nu este fabricata la uzinele BMW, productia ei fiind externalizata catre Magna Steyr.

In Romania au fost vandute 278 de masini X3 anul trecut, in scadere cu 41,2% fata de anul precedent. Cea mai bine vanduta varianta a fost 2.0 diesel, care a reprezentat 85% din livrari.

Cel mai bine vandut automobil BMW din gama X a fost X5 anul trecut, totalizand 873 de unitati (+7,9% fata de 2007).

Lasa un comentariu