Acasa Revista Presei Revista presei, 7 dec.: Fiat recheama jumatate de milion de Grande Punto. Fisker intarzie lansarea Karma

Revista presei, 7 dec.: Fiat recheama jumatate de milion de Grande Punto. Fisker intarzie lansarea Karma

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Piata auto din Romania traverseaza in 2009 o criza fara precedent. Sau aproape fara precedent, pentru ca, in urma cu zece ani, aceeasi piata auto se afla intr-o alta criza.

In 2009, piata auto din Romania se afla in al doilea an consecutiv de depreciere generala. La finele anului trecut, vanzarile totale se aflau pe un minus de 11,7%. Dupa primele zece luni din acest an, ritmul de scadere s-a accentuat la 56,7%, scrie Business Standard.

Constructorul auto italian Fiat recheama in service, pentru verificare, aproximativ 500.000 de masini din modelele Grande Punto si Grande Punto Abarth vandute in Europa, deoarece acestea ar putea prezenta defectiuni la sistemul de directie, informeaza MEDIAFAX.

Sedanul hibrid Fisker Karma trebuia sa isi faca debutul pe piata auto la sfarsitul acestei luni, insa americanii au reprogrmat lansarea modelului pentru septembrie anul viitor, potrivit automarket.ro.

Lasa un comentariu