Acasa Evenimente VIDEO, FOTO: Ferrari Store din Romania a fost inaugurat sambata. Primele Ferrari 458 Italia ajung in tara in martie 2010

VIDEO, FOTO: Ferrari Store din Romania a fost inaugurat sambata. Primele Ferrari 458 Italia ajung in tara in martie 2010

de Adrian Mitrea

Ferrari Store (sursa - 0-100.ro)

Primul Ferrari Store din Romania a fost inaugurat sambata (5 decembrie) pe Calea Victoriei nr. 1-5 din Bucuresti, iar la jumatatea anului viitor, Forza Rossa, partenerul Ferrari din Romania, va mai deschide un magazin similar in Franta. Cel mai nou model Ferrari, 458 Italia, va ajunge in tara in martie 2010, la un pret de pornire 170.000 de euro.

Preturile din Ferrari Store din Bucuresti sunt comparabile cu cele din alte magazine din Europa. De exemplu, un mousepad costa 43 de lei, o geanta de voiaj este 408 lei, iar o sapca 124 lei.

Click aici pentru galeria foto

Tricourile au preturi cuprinse intre 250 si 400 de lei, o geaca de iarna ajunge la putin peste 1.000 de lei, iar o bicicleta cu suspensie reglabila costa putin peste 4.000 de lei.

Presedintele Forza Rossa, Ion Bazac (sursa - 0-100.ro)„Ferrari Store se adreseaza fanilor marcii, care se identifica cu traditia Ferrari. Este dedicat posesorilor de masini Ferrari, dar mai ales fanilor care nu isi permit sa-si cumpere o masina”, a declarat presedintele Forza Rossa, Ion Bazac.

Piesa de rezistenta din magazin este un monopost de Formula 1, care a concurat in urma cu cateva sezoane, si care costa 200.000 de euro (nu are motor – n.r.). O varianta la scara redusa, pentru copii, este disponibila la 7.000 de euro.

Ferrari 458 Italia, din martie 2010 in Romania

Cel mai nou model Ferrari, 458 Italia, va ajunge in Romania in martie 2010, la un pret de pornire de 170.000 de euro. Forza Rossa are deja 11 comenzi pentru acest model, insa cota alocata Romaniei pentru anul viitor este de opt exemplare 458 Italia. Astfel, ceilalti clienti vor intra in posesia masinii in 2011.

In total, anul viitor vor fi livrate 35 de masini Ferrari noi in Romania, cu zece mai multe decat in acest an.

Asteptari optimiste si extindere in Franta

Forza Rossa estimeaza afaceri de opt milioane de euro in acest an, dintre care un milion de euro din activitati de service, si are asteptari optimiste pentru 2010.

In plus, compania va deschide, la jumatatea anului viitor, un Ferrari Store in Franta.

„Vom inaugura anul viitor, intr-un important oras din Franta, un Ferrari Store de 100 de metri patrati (mp), in urma unei investitii de doua milioane de euro”, a declarat Bazac.

In Ferrari Store din Bucuresti compania a investit 4,2 milioane de euro (pretul spatiului comercial de 500 mp si amenajarea) si se asteapta ca acesta sa contribuie cu doua milioane de euro la cifra de afaceri de anul viitor.

Giancarlo Fisichella, impresionat de Bucuresti

Pilotul de Formula 1 Giancarlo Fisichella, care concureaza din 2009 pentru Ferrari, s-a declarat incantat de Bucuresti, spre mirarea jurnalistilor si invitatilor bucuresteni de la eveniment.

„Vreau sa va felicit pentru orasul frumos pe care l-am vazut de la aeroport si pana aici (Calea Victoriei – n.r.)”, a spus Fisichella.

Lasa un comentariu