Acasa Bentley Bentley Mulsanne va fi lansat anul viitor, la un pret de pornire de 243.000 de euro

Bentley Mulsanne va fi lansat anul viitor, la un pret de pornire de 243.000 de euro

de Adrian Mitrea

Bentley Mulsanne (sursa - Bentley)

Limuzina Bentley Mulsanne, varful de gama al marcii englezesti Bentley, va fi lansata in Europa la jumatea anului viitor, la un pret de pornire de 243.000 de euro, a anuntat compania.

Pentru Bentley Mulsanne vor fi disponibile 114 culori pentru caroserie, 21 de culori pentru presuri, noua tipuri de insertii de lemn si 24 de combinatii de piele pentru interior.

click aici pentru galeria foto

Fabricatia fiecarui exemplar Bentley Mulsanne va dura noua saptamani.

Piesa de rezistenta a Bentley Mulsanne va fi sistemul audio NAIM cu 20 de canale si o putere de 2.200 de Wati.

Partea de multimedia va fi completata de conectivitate Bluetooth, iPod si MP3.

In plus, masina va dispune si de cititor pentru cartele SIM, precum si de un sistem MMI (interfata multimedia) de a treia generatie, acelasi disponibil si pe noul Audi A8.

Bentley Mulsanne are un motor de 6,75 litri de 512 Cai Putere, care dezvolta un cuplu maxim de 1.020 Newton-metri, tractiunea fiind pe rotile din spate. Propulsorul este cuplat la o cutie de viteza automata cu opt trepte.

Masina are o lungime de 5.562 mm, o latime de 1.928 si o inaltime de 1.524 mm, iar capacitatea rezervorului este de 96 de litri.

Productia noului model Bentley, marca detinuta de grupul Volkswagen, va incepe in al doilea trimestru din 2010 si va fi realizata in uzina Crewe din Marea Britanie.

Bentley Mulsanne a fost prezentat oficial in septembrie 2009, in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt.

Lasa un comentariu