Acasa Revista Presei Revista presei, 1 dec.: Lucrarile la pasajul de la Casa Presei ar putea incepe anul viitor. Ieftiniri concertate la carburanti

Revista presei, 1 dec.: Lucrarile la pasajul de la Casa Presei ar putea incepe anul viitor. Ieftiniri concertate la carburanti

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Noiembrie ar putea fi a doua luna din acest an in care vanzarile auto sa fie pe crestere in Statele Unite, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, potrivit unei analize Bloomberg preluate de Business Standard.

Miliardarul american Warren Buffet spune ca motoarele termice nu vor prinde anul 2030, toate masinile produse atunci urmand sa se bazeze exclusiv pe propulsoare electrice, relateaza automarket.ro.

Indienii de la Tata Motors se gandesc in mod serios sa lanseze o versiune hibrida a masinii Nano, care in prezent e cel mai ieftin automobil nou din lume, scrie Reuters, informatie preluata de hotnews.ro.

Pasajul Baneasa, inaugurat la sfarsitul saptamanii trecute cu o intarziere de doi ani, are covorul asfaltic denivelat, iar in zonele capacelor de canalizare sunt create adevarate gropi. Blocajul s-a mutat la Piata Presei Libere, unde ar putea incepe lucrarile la un nou pasaj anul viitor, informeaza Ziarul Financiar.

Rompetrol Downstream va reduce, marti, preturile de referinta ale carburantilor auto cu trei bani pe litru, dupa ce luni a diminuat tariful la benzina cu doi bani pe litru, mentinandu-l neschimbat pe cel al motorinei, a anuntat divizia de distributie a carburantilor din grupul Rompetrol, potrivit MEDIAFAX.

De asemenea, Petrom a scazut luni pretul de referinta la benzina si motorina cu trei bani pe litru, ca urmare a evolutiei cotatiilor internationale la produse petroliere, a anuntat compania, potrivit MEDIAFAX.

Lasa un comentariu