Acasa Revista Presei Revista presei, 27 noi.: Firmele de leasing tin preturile sus. BMW isi va promova masinile in productiile de la Hollywood

Revista presei, 27 noi.: Firmele de leasing tin preturile sus. BMW isi va promova masinile in productiile de la Hollywood

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Dealerul Dacia, Auto Cobalcescu, a vandut o flota de 181 de autoutilitare Dacia, in valoare de 3,5 milioane de euro, catre compania Adrem Invest din Capitala, intr-una dintre cele mai mari tranzactii de acest fel din acest an, informeaza Ziarul Financiar.

Tata Nano, considerata la ora actuala cea mai ieftina masina din lume, va avea un concurent care va costa cu aproape 500 de dolari mai putin decat aceasta. O noua companie auto din Londra, Marea Britanie, denumita EcoCa Ltd, a anuntat ca se pregateste sa produca un vehicul de doua locuri pe benzina, al carui pret va fi de circa 2.200 de dolari, cu 487 de dolari mai putin decat pretul lui Nano, scrie stiriauto.ro.

Cu toate ca reusesc cu greu sa vanda masinile pe care tot mai multi romani le returneaza deoarece nu mai pot plati ratele, companiile de leasing nu lasa la pret. O simpla comparatie intre site-urile multora dintre firmele de leasing si autovit.ro, de exemplu, arata ca preturile masinilor aduse inapoi de clientii firmelor de leasing sunt mai mari decat cele de pe piata, potrivit Gandul.

BMW va semna un contract de promovare al modelelor sale in viitoarele productii de la Hollywood alaturi de compania de publicitate care a adus modelele Audi in filmele I, Robot si Iron Man, relateaza automarket.ro.

Numirea lui Jerome Olive in functia de sef al Dacia si director general al Grupului Renault in Romania a fost aprobata joi de Adunarea Generala, au confirmat reprezentantii companiei. Dacia a fost condusa in ultimii sase ani de Francois Fourmont, care insa la sfarsitul anului se pensioneaza. Olive isi va prelua noile atributii la 1 ianuarie, informeaza hotnews.ro.

Lasa un comentariu