Acasa Audi Audi A7, spionat in fabrica

Audi A7, spionat in fabrica

de Adrian Mitrea

Audi A7 spionat in fabrica (sursa - KGP Photography)

Audi A7, model pe care constructorul auto din Ingolstadt vrea sa-l arunce in lupta cu Mercedes-Benz CLS, a fost fotografiat in fabrica, pe linia de productie.

Masina are patru usi, iar linia generala sugereaza ca va fi un model promovat ca un coupe cu patru usi, segment deschis de Mercedes-Benz CLS in urma cu ani in urma.

Audi A7 spionat in fabrica (sursa - KGP Photography)Geamurile portierelor nu au rama, iar accesul la portbagaj se va face printr-un haion, la fel ca la Audi A5 Sportback.

Aspectul farurilor tradeaza faptul ca modelul fotografiat nu dezvaluie in totalitate trasaturile masinii de serie si ca aceasta va mai suferi imbunatatiri. Astfel, exemplarul fotografiat in fabrica face parte, probabil, dintr-un lot de teste.

Audi A7 va fi prezentat, cel mai probabil, la Salonul Auto de la Detroit, in ianuarie 2010, sau la Salonul Auto de la Geneva, in martie 2010.

Masina va fi lansata in Romania anul viitor, in octombrie-noiembrie, potrivit directorului Audi in Romania, Mihai Halmagianu.

Lasa un comentariu