Acasa Jeep Asa arata noul Jeep Grand Cherokee

Asa arata noul Jeep Grand Cherokee

de Adrian Mitrea

Noul Jeep Grand Cherokee (sursa - accelerating-perspective.spaces.live.com)

Noul Jeep Grand Cherokee, care va fi lansat anul viitor, a fost surprins necamuflat pe strazile din Michigan, Statele Unite ale Americii (SUA). Desi interiorul este inca o necunoscuta, designul noului Jeep Grand Cherokee a fost cosmetizat in asa fel incat sa para mai european.

Jeep, marca detinuta de grupul american Chrysler, la randul lui controlat de Fiat, va fi singura marca dintre toate cele patru pe care le detine grupul Chrysler (Chrysler, Jeep, Dodge si Ram) care va fi comercializata pe plan mondial (detalii).

Noul Jeep Grand Cherokee (sursa - accelerating-perspective.spaces.live.com)Este posibil ca Jeep sa poata fi echipat si cu propulsoare noi, mai mici si mai puternice, preluate de la Fiat, date fiind planurile grupului italian.

Pe langa noul Jeep Grand Cherokee, tot in 2010 vor fi lansate si variante restilizate ale SUV-urilor Patriot, Compass si Wrangler. Mai mult, modelul Wrangler va avea noi imbunatiri (interior si altele) si in 2011. Anul 2013 va marca o premiera absoluta in gama Jeep, un SUV de mici dimensiuni bazat pe Fiat Panda. Tot in 2013, Jeep Patriot si Jeep Liberty vor fi inlocuite de doua SUV-uri construite pe platforme Fiat.

2 comentarii

Tudor 16 noiembrie 2009 - 16:03

Arata bine, mult mai bine decat actualul!

Reply
Tudor 16 noiembrie 2009 - 14:03

Arata bine, mult mai bine decat actualul!

Reply

Lasa un comentariu